Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna bär...bagatell



Han trampar vatten
hon är månstrimman vägen
till himmelriket
någonstans där emellan
tornar vågorna upp sig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-11 19:07



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fint skaldat
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP