Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösttröst...bagatell



Marken andas ut
flämtar till solen klipper
oktober morgons
dimslöjor råbocken står
tyst i skogsbrynet vädrar

morgonluft brunstens
efterdyning ångar än
elden sprider sig
varje löv som har fallit
vittnar om att nytt liv gror

knoppar slumrar på
bar kvist nakna grenar bär
sin längtan frosten
biter vintern är nära
bortom den väntar våren






Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-12 09:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske en smula mindre bagatellartat än titeln antyder
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP