Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelska tårar...bagatell



Han svävar på moln
liljevita kullar ser
åtråns gömma en
blommande lotus öppna
sig i dalgångens mörker

hon skälver till ett
andetag före han flyr
in i lustgården
känner hon sig yr innan
daggen blir till porlande

rännilar blundar
för nådastöten idag
blir till ny morgon
tårarna faller manna
från himlen gror i myllan





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-12 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP