Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söder glöder...bagatell



Sommarflanörer
i svart och vitt hösten i
lövens kulörer




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-12 12:28



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin..
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP