Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravningsstämning



Gravallvarlig är
han dödgrävaren en dag
ska han begravas
tillsammans med de sina
alla var dödgrävare




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-12 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP