Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet

Vattnet rullar in
Smeker sanden

Rör ömt jordens yta

Något mjukt och svalt
men ändå så stort
så kraftfullt

Himlen rodnar
Blickar över horisonten
och allt i dess väg

In rullar vågorna så lent
så ...
Farligt
så kallt

Men ändå så varmt




Fri vers av 1BlackBird
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-14 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1BlackBird
1BlackBird