Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är inte alltid rosenrött



Skratt och gråt följs åt
röda rosor i en korg
till glädje och sorg
knoppande utslagna och
vissna på ett öde torg

vittnar om livets
alla skeenden från den
dag vi föds fram tills
dess vi dör påminns vi
om att rosor har taggar





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-14 19:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP