Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen sommar utan vår



Näktergalens sång
lockar kvällen lång ekot
smärtar i hans bröst




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-14 21:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förstår jag. Ensamhet är inte roligt. Bättre att ha någon att kvittra ihop med.
:)
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP