Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskvärda ord...bagatell



Vid sidan om strax
bakom mellan raderna
mina ord till dig
andas i din nacke tar
en svängom i ditt öra

vänder om smyger
in i ditt mörkblonda hår
killar på din hals
fuktar dina läppar känn
meningen med dig och mig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-14 21:46



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert och sensuellt
2013-10-20

  Minkki VIP
det var det raraste på länge - bra bagatell!
2013-10-18

  HelenaW
Mmm...mjuka ord som smeksamt fyller tomrummet mellan raderna..
2013-10-16

    ej medlem längre
Ljuvlig dikt där orden lättsamt och fröjdigt för mig med som i en roliger dans in bakom öron och in bland hårsvallet och fram till de leende läpparna på den allra käraste.
Mysigt upplevelse.

2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP