Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertankens kranka blekhet...bagatell



Tanke efteråt
borde ha svalt förtreten
sagt ödmjukt förlåt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-14 22:06



Bookmark and Share


  axveronika
Alltid
2013-11-02

  Angela Bohlin VIP
förlåt är ett litet ord med stor innebörd... krävs så lite att säga det egentligen
2013-10-16

    ej medlem längre
Bättre sent eller aldrig. Köp en bukett, det hjälper alltid gubben min.
:)
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP