Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på en text 'Tivoli (100 ord)' av leelee


Kritik på en text (1094)





Tätortskondomerna var slut, då återstod bara att söka vinna på karusellerna vad som förlorades på gungorna. En ytterst enerverande text, jag lurades att tro det handlade om en bilskola, läraren och eleven i bilen en helt vanlig körlektion. Jag anser dock efter läsningen av denna att körande av radiobil borde ingå som en naturlig del av undervisningen i bilskolan, lektion ett, elva, tjugoett, trettioett samt trettiofyra till fyrtio. Gärna med intag av någon sorts berusningsmedel strax innan. En eller ett par orgasmer borde göra susen, och efter det något uselt lådvin och därefter körning med de där ständigt krockande bilarna.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2014-03-25 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP