Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal svenskauppgift


Myt

Vilken själ är evigheten
Att få leva
Rädda oss med renligheten
Ingenting är bestämt
Fast delvis har vi redan öden
Riktigt med möjligheten
Återkomsten ifrån döden
Nytt vi ser

Kanske finns vi redan
Olika mål vi måste klara
Men nej, läs här nedan
Med min egna myt
En förklaring varför
Råder ingen skryt

Valet är ditt
Inta nu ett nytt avsnitt


Vandra omkring utan mål
Inget alternativ vi tar
Lev nu med ett vrål
Kanske är du andlig
Att vår själ är fri

Äntligen är vi rena
Renligheten är Vi

Viktigt detta är
Inse och lär


Vi är mera än kött och blod
Andar ifrån förr
Renare än en flod
Tidens dimension

Själar kroppar från något okänt
Kanske ett palats
Anden din har anlänt

Vi kommer alltid att finnas
Iners vi kommer att minnas




Fri vers av 1BlackBird
Läst 198 gånger
Publicerad 2013-10-17 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1BlackBird
1BlackBird