Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är hård

Natten är stor.
Och hård.
Jag vill inte vara med,
inte vara här.
Men det är jag ändå.




Fri vers (Fri form) av Miranda Bell
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-18 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miranda Bell
Miranda Bell