Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusbärare



Vad betyder en ljusbärare

som kan lysa upp en nattsvart väg
för att hjälpa en vilsen vandrare

den ska vi värna

som kan belysa tankarna hos andra
så de får kraft att flyga
och landa på nya perspektiv

allt betyder en ljusbärare




Fri vers av Maria Malm
Läst 712 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-10-22 21:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
ljusfagersamt
2017-03-30

  aol
så vackert skriftat vännen,
2014-01-12

  Ronny Berk
tycker om den texten, föder tankar och belyser vandrares vägar
2014-01-01

  Lena Själsöga Keijser
vackerdjup innebörd andas dina ord
2013-11-10

  Lasseman VIP
En text som sätter sig inombords..
2013-10-27

  Lars Hedlin
Vackert!
2013-10-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så rätt
på alla sätt
ljusspridare
gör livet för oss
mer än upplys-
ande förstås
man kan från
gammalt
kasta loss!

2013-10-23

  anits VIP
Så fint och mycket tänkvärt skrivet
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm