Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEMPORA FILIA

Om en bok kan verka lite rörig,  beror det förmodligen
på att den är en spegelbild  av världen,  och om en bok
förefaller vara en spegelbild av världen i ett lingvistiskt
munhåleorerande, alstrad  av skolastisk  utbildning  av
den  hjärnsubstans i diareliknande  utflöde som väckts
av det maskulina  tillstånd som ställts efter civilisation-
ens obevekliga  förutsättningar  där intet språk står att
finna  för att försöka  skriva  sig  bort ifrån en teoretisk
analys av en  praktisk  realitet  däri  grovjobbet i en exi-
stens  är  att  uthärda  alla  sensibla  intryck  realiteten
inger inom den ram för vad  intellektet  begränsar, och
i  de  fall  ingen  begränsning  existerar  har  hjärnan
sprängts av inre tryck  varav  det  sistnämnda  vore väl
värt en kraftansträngning, för den som säger  ut  i  luft-
rummet  till  en  tondöv  atmosfär, endast  en  förspilld
tankesats blir, vilken utdunstar likt väte  där denna ety-
mologi av grymtningar,kvidanden,gråt skratt.lustfyllda
ljud och stridsvrål reinkarneras från begynnelsens
"tempora filia"
Sten Wiking




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-23 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP