Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

odd tanke


regler i lagen
regler i samhället
nya för dagen
är dessa istället

inte röka offentligt
inte klaga på maten
måsste tala ordentligt
efter sig ta bort faten

sedan konstiga regler
såsom att inte tala
när man någon bestiger
annars kan man inte kvala




Fri vers av Dödvatten och Gryning
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-03-11 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dödvatten och Gryning