Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är du?

Vem är du som ger mitt liv glädje?

Vem är du som ger mig sån vrede?

Vem är du som lämnar mitt rede?

Var var du när allt skede?

Blev det för mycket ?

Känner du trycket när jag får rycket?

Aj det gör ont när det är tomt.




Fri vers av TheWhiteDove
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-25 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheWhiteDove