Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvinter


Ser dig gråta i min stjärna - älskar vinden i ditt hår,
kärleken brister

då vi kysser sanningen
en natt


strax innan helvetet ler mot mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-26 19:42



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Tunga ord. Tung sanning. Het känsla. Gillas mycket
Ingrid Trolle
2013-10-30

  Anders Granström
Tunga och tydliga ord i känsla, gillas mycket!
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth