Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober

 

 

vandring

 

utan punkter

vid utsikt mot dagen

 

bryter

 

höstvind min hud 

vackert, ilande

 

spets mot

mitt nakna landskap

 

andas

 

hoppfullt 

en bit av tystnaden

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-27 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP