Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två realiteter

Lögner äts
Ord med falskhet yttras
Människor efter pålitlighet letar
Vad är det vi vill,
i detta eviga kaos?
Varför vi så mycket bryr oss,
då tiden evigt räknad är?

Vodka slukas
Ord med sanning sägs
Människor sin lycka ut skriker
Vi vet vad vi vill,
i detta eviga kaos
Vi inte så mycket bryr oss,
då tiden evigt räknad är




Fri vers av nagu
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-29 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nagu