Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mamma av kristall

Kall
blir den natt då döden

Väntar
likt en klagosång i mörkret

Min
är musiken han spelar

Kärlek
är din svaghet

Och
ordet för alltid mitt svärd

Din
är förlåtelsen, och har alltid varit

Död
för länge sedan


nytt född, tusentals gånger

Din
vän är alltid jag

Förlåtande
precis som du

Omfamning
är vårat samförstånd

För
vi försöker lika mycket

Båda
lika beroende av varandra

Orden
du ger

Är
av mod och ömhet

Lika
är vårt blod

Oundvikliga
våra slutliga öden

Som
ditt är förutspått före mitt

Fruktansvärda
är tankarna

Och
mina känslor?

Enorma,
jag dör utan dig




Fri vers av Kingstroganoff
Läst 625 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-02 01:54



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken fantastiskt fin dikt. Vemod, kärlek, ånger och sorg.
Ska läsas många gånger...
2014-05-11

    ej medlem längre
Visst är det så!

Gillas och sättet
du skriver/delar av
likaså:)

2014-05-05

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Kärnfullt och innerligt
2013-11-02

    Svarte Petter
Yes box!
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Kingstroganoff
Kingstroganoff