Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser din själ

 

Jag ser din själ genom dina ögon
genom dina ögon ser jag

allt du någonsin vetat
allt du någonsin glömt
och allt du någonsin aldrig ville veta

Jag ser din värme genom dina ögon
en själ som ger utan att begära
en själ som ler utan att besvära

Skrattet har lämnat minnen vid dina ögon
och kanske även lite sorg
vägen blev lång till slut ända

Jag ser en själ som vet
vad det betyder

Jag hör din själ med mina ögon
och jag svarar med de enda ord jag vet

Jag ser dina ögon
Jag ser allt i dina ögon

I dina ögon
ser jag
lugnet
bakom glädjen
bakom sorgen
ser jag
Dig




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-03-11 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth