Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplyst av Dig



Lampan
står obrukbar
tills någon
tänder den
Precis som jag
sitter vid telefonen
och väntar
på att bli upplyst
av Dig






Fri vers av Lady Macbeth
Läst 175 gånger
Publicerad 2006-03-11 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth