Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet



Koppen
står tryggt
med sina teblad
och skeden
käckt på sned
Rör jag om
vet Du allt om mig










Fri vers av Lady Macbeth
Läst 148 gånger
Publicerad 2006-03-11 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth