Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos dig




I hallen
står mina skor
en brun
och en blå
Vem vet var skåpet skall stå?
Ingenstans
utom hos Dig
finns det andra paret
en blå
och en brun
Det inre kaoset
får spegla sig
i mitt klädval
när jag väljer ansiktsuttryck
för Dig
och går ut
Du vet vad skåpet förstår




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-03-11 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth