Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslig



Trutar med munnen
kysslystna läppar trängtar
efter ett gensvar
inte så lockande för
en man som skyr snusodör




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-03 14:40



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Är det rätt läppar så blir snus inget hinder
2013-11-03

    ej medlem längre
Osexigt med snus. Usch!
2013-11-03

  queenia
nej.. snus är ingen hit.
tar bort kyssens magi.
tyvärr.
2013-11-03

    ej medlem längre
med snus under läppen behövs inga kyssar
2013-11-03

    ej medlem längre
Snus under läppen
och kyssar leta
Nej inte för den
heta
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP