Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän eller uppslagsverk?

De bara lyssnar när jag svarar.
Aldrig när jag frågar.

De blir arga för att jag väljer bort dom.
Mot andra som värdesätter min närvaro.

Andra som värdesätter mig som vän.
Inte som ett uppslagsverk.




Övriga genrer av ÖkändOkänd
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-04 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÖkändOkänd