Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad på telefonsvararen

Saknad
är ett mått
som inte finns i milliliter
utan bara
i hjärtat
när du får sista ordet
på telefonsvararen
fast vi redan sagt adjö
tusen gånger
förut




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 164 gånger
Publicerad 2006-03-12 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth