Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden
alla dessa dagar.
Glitterspann
av minnen.
Livet
ständigt flödande.
Nuet närvarande
längtanshopp.
Morgonslycka
och vardagsglädje.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-07 21:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa visst är livet ett ständigt flöde. Det enda vi vet är att det förändras.
2013-11-08

  Lars Hedlin
tack för en fin dikt!
2013-11-08

  anits VIP
Så fint skrivet om ögonblicken i livet
2013-11-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, alla dessa ögonblick som bli till våra liv...så fint...
2013-11-07

  KYREUS of Sweden
= liv
2013-11-07

  Lena Själsöga Keijser
genom skönheten
i det dina ord förmedlar...löses tiden upp
in i det tiden är
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP