Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris för limerickdiggare


Limerick om vådan av en usel kroppshygien

 

 

 

En bredbent matros från Kungsör

spred kring sig en läskig odör

från fot och armhåla,

Sa: "Det får dom tåla

jag ser mig som doftmarodör!"

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-08 10:26

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Förorenat hav kan ge
upphov till en mareodör
liknande matos.

/Trevlig helg!
2013-11-08

  Daniel_78 VIP
Härlig!
2013-11-08

    ej medlem längre
kallas även -livsutrymme
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP