Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mål och mening

 

Han sökte världen runt

efter meningen med livet

och fann den vid sin egen förstutrapp.

"Allt var ju bara strunt

och hopplöst överdrivet,

ett intellektets grova bottennapp"

 

Så satte han sig tyst

i gungstolen av sälg

som alltid var hans plats där på verandan.

"Allt var ju blott till lyst,

som en handblåst glasbutelj,

fast tom", sa han. Och sen gav han upp andan.

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-10 11:53

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Yrre VIP
tragikomiskt, men bra, så bra :)
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP