Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåfänglighet

 

Han ville skapa något

mycket särskilt till sin kära

och kände då en magisk

dragning åt det litterära.

 

Han tuggade i vanmakt på

sin gamla blyertspenna

och sökte vackra ord att åt

den enda tillerkänna.

 

Att dikta något kärleksfullt

och fint, så hon blev häpen.

Det var hans mål. Men hon sa blott

hon tyckte han var näpen.

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-10 12:10

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Stackars man
som då han fann
att Kärleken var sin
- som att ge pärlor åt ett svin
2013-11-11

    ej medlem längre
Gud--va gulligt
AJ så ömt
2013-11-10

  Minkki VIP
och de såg varann ;)
2013-11-10

  Yrre VIP
Ja så rart detta :D
2013-11-10

  walborg
Ömsint och så rart när man känner varandra väl
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP