Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämngamla...bagatell



Han finns där när jag
som mest behöver det min
allra bästa vän
tilltufsad enögd ser och
tröstar mig nallebjörnen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-10 16:39



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Trygg och skön!
2013-11-14

  Angela Bohlin VIP
*ler o smågnolar* "för länge sen... när jag fyllde fyra år"
2013-11-11

    ej medlem längre
Åh, vad det låter gött. Min slitna nallebjörn har bara en arm, men inget fluffigt mjukisdjur går någonsin upp mot honom.
2013-11-11

  AgnesP
Mycket fin.
2013-11-10

  flygia
söt

2013-11-10

    ADI Nehlin
sådan vän behövs ibland
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP