Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det skall fasen vara gås i dessa dagar...


11/11: Limerick till Mårten

 

 

På golfklubben i Abbekås

satt Mårten och smorde sitt krås.

"Fast ja' och min brylling

kalasar på kylling -

de' haur vatt sån hause etter gås!"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-11 06:42

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra denne!bra rytm!
2013-11-11

  KYREUS of Sweden
Smakfullt!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP