Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU & JAG = LIKA VÄRDA

Kortleken blandas och vi drar ett kort för att vår väg inte ska sandas.

Här kom hit och andas så ska du få se på all lukt som blandas.

Vi bär inte längre en randig pyjamas och snackar bort våra år i ett fängelse av stål.

Idag så får man denna dräkten beroende på vart man kläcktes, där man räcktes ut till världen och fiskades upp i himlasfär eller sjönk till marken för att karva på barken.

Ingen borde vara uträknad snarare utpekad för att vara en pelare till vår jord.




Fri vers (Fri form) av TheWhiteDove
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-13 20:55



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Gillar balansen i symbolspråket
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

TheWhiteDove