Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort snabb kvällsdikt.


Tandvärk

När natten brutit nacken av det sista gatuljuset
Halsen brunnit, låter kroppen dö nu genomfrusen
Rycker frenetiskt i den första arm jag kommer nära
Skulle aldrig öppnat dörren aldrig matat rävar

Har vässat tänderna i hoppet om att göra illa

Legat kall mot backen bara för att smaka kärlen

Petat runt i askan, bara för att minnas

Hur tanken vrider sönder allt och sedan lämnar världen.




Övriga genrer av Fredrik Wågberg
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-15 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Wågberg
Fredrik Wågberg