Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inringning

Grusplan. Blåmärkta ben
En perfekt träff,
över stigen,
in i skogen
De kan leta tills de dör

Klassrum. Treglasfönster
Någon krossade vår ruta
Inga blodspår. Inte vad jag kunde se

Mindre barn. Ungar
Utsedd vinnare. Snöslask innanför kragen
Krigföring

Vindskydd. Tre lånade cigaretter
Hon ska bjuda tillbaka. Snart

Ett trångt hörn
Omringad i kapprummet
Fem minuter kvar till lektion

Klockan ringer

Snart




Fri vers (Fri form) av Fredrik Wågberg
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-29 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Wågberg
Fredrik Wågberg