Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamnackar



Isolerade
sida vid sida blinda för
varandra med
sänkta blickar ser enkom
det som pågår på skärmen

som dårarna förr
i dialog med någon
okänd på distans
alla på väg till något
eller kanske ingenstans




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-16 19:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Paddnacke kallas det i vårdguidens tidning. I MAD för mycket länge sedan gick det att läsa om en person med lång böjd tumme som kunde tänkas vara sugen på att resa, i regel med någon annans bil.
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP