Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nysminkad



Naket oberört
våldsamt förstört skriker tyst
smärtar oerhört
det ingen sett eller hört
skammen hennes hemlighet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-17 10:25



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Dikten håller ett kvävande skrik.

2013-11-17

    skamfilad
Sista raden borrar sig in.
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP