Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av halm och gamla trasor

 

Som en fågelskrämma

uthärdade min kärlek

årstidernas angrepp

och de vassa näbbar

med vilka asfåglarna

gröpte ur mina tårade ögon.

 

Som en fågelskrämma

kan jag nu se tillbaka

på ett flertal smärtsamma år

och njuta av en  seger

som mer än motsvarar

gångna oförrätter.

 

Nu är mitt råd till

andra som tvingas vandra

denna törnbeströdda stig

att ständigt förse sig med

utomordentligt tåliga

fotbeklädnader 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-18 14:53

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Jo men visst är det så! :)
2013-11-21

  walborg
Ler över generösa råd, hårt förvärvade
2013-11-18

    ej medlem längre
Visdomsord på ett mycket tilltalande skrivet sätt. Bra bra!
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP