Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris för nytilkomna sjuksköterskeelever


Limerick om vådan av okunskap om svällkropparnas funktion

 

 

En ungt vårdbiträde från Gårda

sa "jag gillar faktiskt att vårda

organ som är mjuka

på män som är sjuka.

Hur gör man så de ej blir hårda?"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-19 11:26

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!
Rubriken väcker frågan om
längdens betydelse.
2013-11-20

  Daniel_78 VIP
:) gillas
2013-11-20

  Fredrik P. VIP
Massage brukar ju hjälpa, eller hur?
2013-11-20

  Carl O Andersson
Håller fortfarande
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP