Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trängs med mig

Vinterensamhet
Själv i mitt lilla badkar
Kom och trängs med mig




Bunden vers (Haiku) av pafagel
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-03-13 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pafagel