Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en repris av sedelärande berättelse från min vän Maria i Brasilien


Svinhugg

 "Och där satt jag i utebaren och smuttade på min drink när den där storväxte bråkmakaren till cykelbud stannade till, tog mitt glas och svalde min Dry Martini i en enda jättelik klunk. "Nå, vad fan tänker du göra åt det" sa han stridslystet samtidigt som jag brast i gråt.

“Men kom igen nu” sa cykelbudet, “inte trodde jag du skulle börja gråta! Jag klarar inte av att se en vuxen man ta till lipen.”

"Det här är den värsta dagen i mitt liv”, snyftade jag. “Jag är ett totalt misslyckande. I förmiddags kom jag försent till ett kundmöte och fick sparken av min chef. När jag sedan kom ner till parkeringsplatsen var min bil stulen, en ny silvergrå Lexus som jag ännu inte hunnit försäkra.

Därefter glömde jag plånboken i taxin som körde mig hem och där hittade jag gumman i sängen med trädgårdsmästaren och när jag sprang därifrån bet min egen hund mig i baken.

Så, jag gick till den här baren endast och allenast för att samla mod till att göra slut på mitt liv. Jag köpte drinken och hade inte mer än hunnit lösa upp giftampullen i den innan du dök upp och snodde den.

Men, nog om mig nu!

Hur har din dag varit, grabben?"




Prosa av © anakreon VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-25 15:06

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ULJO
Det var värst
2013-11-27

    ej medlem längre
Ja, när han inte ens fixar att göra slut på allt måste man förstå att han känner sig misslyckad.
2013-11-26

  Minkki VIP
den illa gör, den illa far ;)
2013-11-26

  walborg
Håhå jaja - det var mastigt
2013-11-25

  Monika A Mirsch VIP
Skönt med krassa Livet inför nattens vila - tack för leendet!
2013-11-25

  Yrre VIP
:D så bra!!

2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP