Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågeställning

 

Tyskland bygger framtid i koalitionen

anses bäst för landet i situationen

även om Angela Merkel sitter kvar på tronen.

 

Sverige är ett litet land i mänsklig kris

tillgångars fördelning är djupt orättvis.

Skulle vi måhända skapa en matris

 

där de båda stora tvingas samregera?

Säkert är när detta bringats att fungera

skulle dagens orättvisor märkbartbart decimera!

 

Samtidigt raserar vi  ju blockpolitiken

gudagåvan som gjort mången väljare besviken!

Då får "småpartierna" chansen i praktiken

återkomma med ny kraft i val-logiken!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-27 13:37

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP