Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris "på förekommen anledning".


Om ordbruk och bokstavsskötsel

 

 

 

När kraftord brukas fel

förbrukar vi dess kraft.

Det inser de skribenter

som har huvudet på skaft.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-27 14:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
japp!
2013-11-28

    ej medlem längre
Ett sanningens ord
från en klok man

/Mrs
2013-11-27

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
jepp
2013-11-27

  walborg
Missbruk av kraftord tömmer innehållet på kraft - visst
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP