Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen av

 

 

spindel

 

 

genom fönsterutsikten

strilar

 

ljus

i uppstigande;

 

och jag....jag bränner in blårosa 

 

vått

 

hungrigt

mellan värmen från 

 

dina dunster

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-27 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP