Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska med mig

Ikväll älskar vi. Så som vi älskade. Ikväll kan du ge mig det jag vill ha. Imorgon kan vi hata igen.




Bunden vers (Annat versmått) av Lindaholm
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-28 11:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör alltid, få allt du vill ha.
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindaholm
Lindaholm