Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djuret har är fotograferat i Randers berömda regnskog. Månne det var där följande historia inte utspelade sig?!


30/11: Limerick till Andreas och Anders

På tjejraggarresa till Randers
försökte Andreas och Anders
"kullkasta en pige
de godt kunde lige".
Alligevel - det gick åt fanders.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-30 08:12

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varma grattis till Dregen!
Sveriges främste rocker.
2013-11-30

  lodjuret/seglare VIP
Vad skönt det gick åt skogen
Där, och inte uppå krogen
Det vet man ju med skogar
De ej farliga är som krogar
De tjejsare är på slika bogar
2013-11-30

  Carl O Andersson
Stackare - Vem skall man tycka mest synd om?
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP