Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömngivande limerick

 

En nattfjäril i Odinslund
föll i sömn på en tröttande kund.
"Borde anat det ty 
gubbfan bar paraply! 
Tusan vet om han ej var John Blund?!"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-01 10:44

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Mycket bra
2013-12-02

  Annie b'larsson VIP
Ja...iallafall fick du mig att gäspa ; )
2013-12-01

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Underbar kombination. Så har jag ofta tänkt mig John blund, som en sorts nattfjäril. Vilken matchmaker du är hohoho
2013-12-01

    ej medlem längre
Härligt!
2013-12-01

    ej medlem längre
Synd att det inte var-
Mary Poppins-kunde
blivit riktigt livat

2013-12-01

  lodjuret/seglare VIP
Det måtte ha varit en engelsman. Och kanske just John Clay.
2013-12-01

  Marianne Räf
Roligt fräck! :D
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP