Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

|| Fall

 

Slungad utför avgrunden har jag försänt min kropp

i den slutliga båge genom vilken alla vilsna sinnen måste ledas;

ledas ovillkorligt,

övergivet

inför alltför stora krafter än något mänskohjärta kan föryttra

 

Genom min båge har jag överlämnat mig

i ett klart, glödande ljus

över sjuttiotusen famnars djup




Fri vers av Individ #3
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-01 14:16



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Nu har jag läst några olika texter av dig. Jag gillar dem mycket!! De har en öppenhet och ett klangmedvetande som tilltalar mig. Här fastnar jag dessutom särskilt för den kierkegaardska bilden i slutstrofen.
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Individ #3